Naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan organiseren in samenwerking met het Centrum voor Medische Genetica Gent een presentatie over de bijdrage van Zebrapad VZW aan het wetenschappelijk onderzoek naar de Ehlers-Danlos Syndromen.
Deze presentatie is bedoeld voor de leden van Zebrapad en hun partner of mantelzorgers, ouders van kinderen gediagnosticeerd met EDS of HSD en sympathisanten van Zebrapad.

Tijdens deze namiddag zal je een zicht krijgen over het belang dat wetenschappelijk onderzoek kan gesteund worden. Maar ook op welke manier onze financiële middelen die over de voorbije jaren aan Prof. dr. Malfait geschonken werden, ook aangewend werden en tot welke resultaten die hebben geleid.

 

Programma:

Inloop en ontvangst
Verwelkoming en inleiding
Nadere kennismaking met de werking Zebrapad VZW
Presentatie Prof. dr. Malfait en dr. Inge De Wandele ( met pauze )
Afsluiter

 

De presentatie vindt plaats in de Henri Dunant zaal in Domein Hotel Polderwind te Zuienkerke.
De namiddag gaat van start om 14 uur en eindigt om 17.00 uur.
Tussendoor is er tijd voor een pauze.

Inschrijven is noodzakelijk, hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn!

 


Deelname voor LEDEN van Zebrapad is gratis.
Heeft je partner, mantelzorger of een ander familielid ook interesse om te komen?  Per lid kan één extra deelnemer zich inschrijven aan de deelnameprijs voor niet-leden.

Ouders van kinderen met EDS of HSD die reeds lid zijn kunnen ook deelnemen aan deze activiteit, met een max van 1 extra persoon bij inschrijving aan de deelnameprijs voor niet-leden.

Patiënten/ouders die (nog) geen lid zijn van de vereniging kunnen zich inschrijven voor de presentatie, alsook voor sympathisanten van Zebrapad die deze activiteit kunnen bijwonen aan de deelnameprijs voor niet-leden. Maximum één extra persoon per inschrijving.

 


LEDEN nemen GRATIS deel aan deze presentatie.
Deelnameprijs voor NIET-LEDEN bedraagt €5, waarbij 2 consumpties inbegrepen zijn in de prijs.

Na het versturen van het inschrijvingsformulier, wordt je door ons gecontacteerd. Toewijzing van deelname gebeurt op volgorde van inschrijving. Inschrijving is pas definitief na betaling van de deelnameprijs.

Indien je ingeschreven bent, verwachten we ook dat je komt. Indien je toch niet aanwezig kan zijn, vragen we om ons te verwittigen zodat mensen die op de reservelijst staan eventueel toch nog kunnen deelnemen. Inschrijvingsgelden worden niet terugbetaald bij afwezigheid.