VERKOOPACTIE 2020

Online verkoop van chocolade via de webshop

 

=>  GROOT SUCCES

 

Omwille van de Coronacrisis vergde onze verkoopactie 2020 van onze chocoladepakketten een andere, aangepaste aanpak!

Via onze online winkel waren we in de mogelijkheid om in een mum van tijd een groot aantal chocoladepakketten te verkopen! Dit met dank aan sympathisanten en lotgenoten die niet alleen de krachten bundelden maar ook de bestellingen, en dit vanaf de aankondiging van de verkoop!

Het succes was zo groot dat de vraag naar chocoladepakketten bleef stijgen, en daarom kwam de beslissing om nog een ‘lot’ te koop aan te bieden via online bestelling. Als vereniging zijn iedereen dankbaar die één of meerdere pakketten aankocht, en ook ervoor zorgde dat deze ook verkoop méér dan geslaagd was.

De succesvolle verkoop zorgde voor een hartverwarmende steun in dit raar jaar . We kunnen niet genoeg bedankt zeggen voor het begrip en de steun die we hierbij hebben gekregen! Dit maakt dat we de doelstellingen van onze vereniging verder kunnen uitwerken!

Het spreekt voor zich dat Zebrapad, zoals alle andere (patiënten-)verengingen het hard te verduren kreeg in 2020 en ook leed onder de Coronacrisis. Heel wat mogelijkheden tot het verwerven van funds werden onmogelijk of werden on hold gezet. Daarom zijn we heel dankbaar dat deze actie die onze enige eigen mogelijkheid tot het verwerven van fondsen voor onze werking zo wordt ondersteund.

We bedanken iedereen die ons bij deze actie heeft gesteund met de aankoop van Côte d’Or chocolade, en voor het begrip dat wij voor de levering- of afhaalmogelijkheden ook gebonden waren aan de maatregelen die extra werden opgelegd in deze crisis ten aanzien van verenigingen.

Eén ding is zeker… ons pad verlegd zijn grenzen… we zijn ook op deze wijze op weg naar meer (h)erkenning. Dit niet alleen voor Zebrapad, maar ook voor EDS & HSD !

Bedankt iedereen…

VERKOOPACTIE 2019

 

Verkoopdag UZ GENT

=>  GROOT SUCCES

 

Op vrijdag 8 november verkochten we ten voordele van ons Zebrapad chocoladepakketten waarbij alle geschenkverpakkingen gevuld met overheerlijke Côté d’Or producten vlotjes verkocht werden !

We waren vroeger dan verwacht dan ook uitverkocht! Dank je wel aan iedereen die langskwam, en zelfs anderen aanspoorden om tot bij ons te komen!

Heel wat flyers en folders werden meegegeven, en kwamen op die manier ook een stukje meer vooruit op ons pad om te sensibiliseren!

Voor herhaling vatbaar! Tot volgend jaar!