Wie zich graag inzet om onze kroonkurkencollectie uit te breiden tot de grootste verzameling van het jaar door de kroonkurken in te leveren, kan dat op de al reeds bestaande inleverpunten…

Deze zijn terug te vinden via volgende link:

 

 

MAAR je kan jezelf ook opgeven om zelf ophaalpunt te worden van kroonkurken die je zelf verzamelt en waar je die eventjes kan bijgehouden. Personen die ophaalpunt zijn behouden liever hun anonimiteit en komen niet mee op de lijst van inleverpunten in de buurt. Wil je graag inleverpunt worden? Dan is het vanzelfsprekend dat je naam terecht komt op onze lijst die online te raadplegen is voor personen die een punt in de buurt zoeken om hun kroonkurken in te leveren. Verzamelen jullie zelf graag kroonkurken voor Zebrapad VZW en/of wil je hiervoor de erkenning op onze site? Laat het ons zeker weten via kroonkurken@zebrapadvzw.be !

 

Bij beide mogelijkheden kunnen we jullie helpen aan (promo-) materialen !

 

 

 

Inleverpunten kunnen ervoor kiezen om zelf de kroonkurken te brengen naar ons algemeen verzamelpunt in Anzegem, MAAR door de ophaalrondes die door de provincies georganiseerd worden kunnen die ook bij jou afgehaald worden.

 

Personen behorende aan ophaalpunten of inleverpunten die zich inzetten om te sorteren met de betrachting dat ALLEEN KROONTJES nog overblijven, kunnen reeds zakken verkrijgen die bestemd zijn voor het collecteren van de kroonkurken.

 

Personen die heel graag een handje komen toesteken op ons vast verzameladres om te helpen sorteren en/of bij de weging van de kroonkurken te helpen, zijn eveneens meer dan welkom!

 

Zelfs ook scholen kunnen zich open stellen om als inzamelpunt te fungeren, waarbij er op regelmatige basis ophaling van kroonkurken kan worden voorzien.
Heb je hier interesse in, laat het zeker niet na om al reeds hiervoor ons te contacteren.