Zebraz Meetz Zebraz Meetingz maar dan ONLINE via ZOOM

 

 

Zebrapad VZW  organiseert ONLINE MEETINGZ via ZOOM!

 

 

Naast de Zebraz Meetz Zebraz Meetingz georganiseerd doorheen de provincies waarbij lotgenoten met EDS en HSD, én partners/ mantelzorgers… een oversteekplaats vinden, biedt de vereniging virtuele bijeenkomsten aan.

 

Deze bijeenkomsten zullen terug plaats vinden na de reeks van de fysieke bijeenkomsten verspreid over de verschillende provincies.

 

 

Ook bij deze vitruele ontmoetingen treffen lotgenoten elkaar waarbij men begrip, steun en herkenning vindt, omdat men in een vergelijkbare situatie is terecht gekomen. Er is tijd en ruimte om met elkaar te babbelen, tips uit te wisselen en vragen te stellen.

De bijeenkomsten worden geleid door (verschillende) medewerkers van de organisatie.

 

Om deel te nemen vragen wij U om zich vooraf te registreren.  Per online sessie stellen we een gelimiteerd aantal deelnemers voor. Mogelijk wordt er een tweede georganiseerd op basis van onze beschikbaarheid en onze gezondheidstoestand.

 

Sommige bijeenkomsten zijn gericht op een specifiek thema, bij andere geven we de voorkeur aan vrije uitwisselingen.

 

We hopen dat deze virtuele bijeenkomsten ons in staat zullen stellen dichter bij iedereen te zijn, ondanks de geografische afstand, en dat dit concept er ook voor zorgt dat de meest kwetsbaren kunnen deelnemen. Personen die kampen met verplaatsingsmoeilijkheden wordt ook op deze manier een oversteekplaats aangeboden.

 

Op deze pagina kan u telkens de geplande bijeenkomsten terugvinden en kan u zich inschrijven via een formulier.Zoom Video Communications
is een  platform waar  videoconferenties, online-vergaderingen, chatsessies en mobiele samenwerking georganiseerd worden.

 

U kan zich hiervoor gratis registreren via deze link  https://zoom.us/signup

 

Data voor volgende ONLINE meeting worden weldra bekend gemaakt!