Zebraz Weekend voor leden van Zebrapad en hun partner of mantelzorger

Zebrapad VZW organiseert een weekend voor lotgenoten en hun partner/mantelzorger in Hotel Domein Polderwind te Zuienkerke, gelegen op een boogscheut van Brugge en dicht bij Blankenberge. Het Zebraz weekend vindt plaats op 1 en 2 juli 2023 waar de leden van Zebrapad, al dan niet met partner/mantelzorger, welkom zijn om samen een fijne tijd te beleven met personen die in soortgelijke situatie zijn terecht gekomen.

 

Hotel Domein Polderwind is een modern 4-sterren zorghotel erkend door Toerisme Vlaanderen, dat 100% rolstoelvriendelijk is. Het is uniek en rustig gelegen, en omgeven door polders, water, zand en bomen.


Tijdens het weekend stellen we ontmoeting, uitwisseling en ontspanning voorop en vullen we onze tijd samen in met gezelligheid en activiteiten.
Het is ook de bedoeling om tijdens het weekend aandacht te hebben en ruimte te maken voor het delen van verhalen en ervaringen.

 

Op die manier leren lotgenoten elkaar op een ontspannen manier kennen, en kunnen er leuke activiteiten ondernomen worden in een relaxte sfeer. Hierdoor worden lotgenoten ook gestimuleerd om nog deel te nemen aan andere georganiseerde activiteiten, en om verder contact te houden met andere lotgenoten die ze hebben leren kennen. Naast het feit dat er serieuze gesprekken gevoerd kunnen worden, is er zeker ook plaats om samen te lachen en plezier te maken. Dit schept een band waardoor er mooie vriendschappen kunnen ontstaan.

 

Je neemt deel aan het Zebraz weekend op de manier die voor jou het beste past. De insteek is om in een ontspannen sfeer lotgenoten te ontmoeten en beter te leren kennen, maar het is vooral jouw tijd die je zelf naar wens invult. Zebrapad VZW voorziet een inhoudelijk programma, maar is ook volop gelegenheid om te genieten van de rust en de omgeving.

 

Gezien wij een niet-gesubsidieerde patiëntenvereniging zijn, wil Zebrapad VZW voor hun leden de prijs toch haalbaar en toegankelijk proberen houden. Dit door een korting aan te bieden aan de toegetreden leden van de vereniging van 65 euro per persoon. Ook aan de partner of mantelzorger die het lid vergezeld op het weekend wordt een korting aangeboden door Zebrapad VZW van 15 euro. Deze bedragen waarin Zebrapad VZW tegemoetkomt in de deelnameprijs voor het Zebraz weekend zijn afkomstig van activiteiten die Zebrapad zelf organiseert om een werking voor lotgenoten aan te kunnen bieden.

Het Zebraz Weekend wordt georganiseerd voor leden van Zebrapad VZW, en hun partner of mantelzorger. Ben je nog geen lid, maar wil je graag deelnemen aan ons Zebraz weekend? Voor € 10 per jaar kan je lid worden. Je ontvangt dan niet alleen korting op de deelname aan het weekend, maar je geniet ook van alle voordelen die het lidmaatschap biedt.

 

PERSONEN DIE LID ZIJN VAN ZEBRAPAD
betalen voor het volledige weekend

€ 100 per persoon als je met z’n tweeën een hotelkamer deelt
€ 130 per persoon als je een één-persoonskamer wenst

 

Partners of mantelzorgers van het lid van Zebrapad
betalen voor het volledige weekend
€ 150 als je een hotelkamer deelt met het lid van Zebrapad

 

Niet inbegrepen in de kostprijs voor het weekend zijn:
Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening: extra dranken tijdens de maaltijden  (afgerekend per tafel ) en de vrije momenten ( af te rekenen aan de bar )

Naast het inhoudelijk programma is er per persoon inbegrepen het verblijf, de maaltijden en de door ons aangeboden activiteiten:

1x overnachting in Zorghotel Domein Polderwind
1x deluxe ontbijtbuffet
1x heerlijke 2-gangenlunch
1x een 3-gangen diner
2x drankenforfait voor de lunch en het diner ( water, ¼ wijn, koffie en thee )

avondactiviteit
relaxatiesessie met dr. Inge De Wandele
presentatie met Prof. dr. Malfait en dr. Inge De Wandele


Schrijf in voor 28 mei.
In verband met de organisatie is het fijn dat je je tijdig aanmeldt, en hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn. Dit betekent dus dat de eerste ingeschreven zeker meekunnen. Ben je net te laat? Dan wordt je op de reservelijst gezet voor mocht er iemand door overmacht uitvallen, of wordt je op de wachtlijst gezet voor een volgende editie.

Als je het inschrijvingsformulier invult, ontvang je een mail met extra informatie en de vermelding van het te betalen bedrag om deel te nemen aan het weekend. Inschrijving + betaling voor 28 mei 2023. Inschrijving is pas definitief en geldig na voorafgaandelijke betaling van overschrijving.

Na definitieve inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsbrief met praktische details. De laatste richtlijnen ontvang je enkele weken voor het weekend.

 

Praktische informatie:

 

 

  • Deelnemers kunnen zelfstandig ter plaatse raken en terug huiswaarts keren of hiervoor op hulp van derden rekenen. De verplaatsing naar en van Polderwind gebeurt dus met eigen vervoer of maak afspraken om eventueel samen te rijden.

 

  • Wie deelneemt is zelfredzaam wat betreft zijn eigen persoonlijke verzorging, of kunnen hiervoor op hulp rekenen van hun partner of mantelzorger. Indien gewenst kunnen de deelnemers ook zelf thuisverplegingsdienst regelen die aan het hotel verbonden is. Hiervoor kan Zebrapad een aanvraagformulier bezorgen.

 

  • Er zijn Comfort kamers en Comfort Care kamers voor ons gereserveerd. De Comfort Care zijn beperkt in aantal en zijn volledig uitgerust voor mensen met een beperking, en beschikken over een hoog-laadbedden en een tillift. Enkel in de Comfort Care kamers zijn er opgeleide en geattesteerde assistentiehonden toegelaten, op vertoon van een geldig paspoort. Voor wie deze accommodatie noodzakelijk wacht beter niet te lang met zich in te schrijven, gezien het beperkt aantal Comfort Care kamers.

 

  • Het hotel voorziet voorziet een aantal hulpmiddelen dat je kan gebruiken. Deze kunnen aangevraagd worden bij de inschrijving.

 

  • We verwachten jullie op zaterdag 1 juli 2023 om 15u in de cafetaria van hotel Polderwind om bij een drankje alvast kennis te maken.

 

  • We ronden het weekend af op zondag 2 juli met een aansluitende presentatie van Prof. dr. Malfait en dr. Inge De Wandele op zondagnamiddag ( 14u – 17u ).

 

  • Als je ingeschreven bent, verwachten we dan ook dat je komt. Jouw inschrijving kan enkel in geval van overmacht worden geannuleerd en kan in dit geval, in overleg met het hotel, eventueel door andere personen worden overgenomen. Mocht je, zonder afmelding met een geldige reden, niet kunnen deelnemen aan het Zebraz weekend, dan ben je helaas je inschrijvingsgeld kwijt.

 

  • Deelname aan het Zebraz weekend is op eigen risico, waarbij de verzekering van de vereniging niet aangesproken kan worden.

Wij hebben er alvast zin in. We zien je inschrijving graag tegemoet!

 

 

De inschrijvingen werden afgesloten na het bereiken van ons maximum aantal deelnemers!