Zebraz Weekend voor leden van Zebrapad en hun partner of mantelzorger

 

Zebrapad VZW organiseert een weekend voor lotgenoten en hun partner/mantelzorger/begeleider in Hotel Middelpunt*** te Middelkerke.
Het hotel ligt op 750m van het strand.

 

Het Zebraz weekend vindt plaats op waar de leden van Zebrapad, al dan niet met partner/mantelzorger/begeleider, welkom zijn om samen een fijne tijd te beleven met personen die in soortgelijke situatie zijn terecht gekomen.

 

Hotel Middelpunt is een modern 3-sterren hotel en biedt een rolstoeltoegankelijk kader met een zorginfrastructuur en -service om zorgeloos te kunnen genieten


Tijdens het weekend stellen we ontmoeting, uitwisseling en ontspanning voorop en vullen we onze tijd samen in met gezelligheid en activiteiten.
Het is ook de bedoeling om tijdens het weekend aandacht te hebben en ruimte te maken voor het delen van verhalen en ervaringen.

 

Op die manier leren lotgenoten elkaar op een ontspannen manier kennen, en kunnen er leuke activiteiten ondernomen worden in een relaxte sfeer. Hierdoor worden lotgenoten ook gestimuleerd om nog deel te nemen aan andere georganiseerde activiteiten, en om verder contact te houden met andere lotgenoten die ze hebben leren kennen. Naast het feit dat er serieuze gesprekken gevoerd kunnen worden, is er zeker ook plaats om samen te lachen en plezier te maken. Dit schept een band waardoor er mooie vriendschappen kunnen ontstaan.

 

Je neemt deel aan het Zebraz weekend op de manier die voor jou het beste past. De insteek is om in een ontspannen sfeer lotgenoten te ontmoeten en beter te leren kennen, maar het is vooral jouw tijd die je zelf naar wens invult. Zebrapad VZW voorziet een inhoudelijk programma, maar is ook volop gelegenheid om te genieten van de rust en de omgeving.

 

Gezien wij een niet-gesubsidieerde patiëntenvereniging zijn, wil Zebrapad VZW voor hun leden de prijs toch haalbaar en toegankelijk proberen houden. Dit door een korting aan te bieden aan de toegetreden leden van de vereniging van 60 euro per persoon. Ook aan de partner of mantelzorger die het lid vergezeld op het weekend wordt een korting aangeboden door Zebrapad VZW van 20 euro. Deze bedragen waarin Zebrapad VZW tegemoetkomt in de deelnameprijs voor het Zebraz weekend zijn afkomstig van acties die Zebrapad zelf organiseert om een werking voor lotgenoten aan te kunnen bieden.

Het Zebraz Weekend wordt georganiseerd voor leden van Zebrapad VZW, en hun partner of mantelzorger/begeleider. Ben je nog geen lid, maar wil je graag deelnemen aan ons Zebraz weekend? Voor € 10 per jaar kan je lid worden. Je ontvangt dan niet alleen korting op de deelname aan het weekend, maar je geniet ook van alle voordelen die het lidmaatschap biedt.

 

PERSONEN DIE LID ZIJN VAN ZEBRAPAD
betalen voor het volledige weekend

€ 90 per persoon als je met z’n tweeën een hotelkamer deelt (twin-kamer)
€ 115 per persoon als je met z’n tweeën een familiekamer deelt *
€ 130 per persoon als je een één-persoonskamer wenst (op basis van een twin-kamer)


Partners of mantelzorgers van het lid van Zebrapad
betalen voor het volledige weekend
€ 135 als je een hotelkamer deelt met het lid van Zebrapad (twin-kamer)
€ 155 als je een hotelkamer deelt met het lid van Zebrapad (familiekamer)*

 

Van elk type kamer is er een beperkt aanbod hiervan beschikbaar.
Toewijzing gebeurt in volgorde van inschrijving.

 

Niet inbegrepen in de kostprijs voor het weekend zijn:
Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening: EXTRA dranken tijdens de maaltijden, activiteiten en de vrije momenten ( af te rekenen aan de bar )

Naast het inhoudelijk programma is er per persoon inbegrepen het verblijf, de maaltijden en de door ons aangeboden activiteiten:

1x overnachting in Hotel Middelpunt te Middelkerke
1x ontbijtbuffet
1x heerlijke lunch
1x een 3-gangen diner
water aan tafel
aangeboden consumpties door Zebrapad

workshop creatieve therapie door Moonbow 94**
avondactiviteit (zaterdag)
informatieve sessie ‘kinesitherapeutische behandeling bij hypermobiliteit’ door Hanne De Schacht**
namiddagactiviteit (zondag)

* In een familiekamer is het mogelijk om een kamer te delen waarbij de kamers bij elkaar aangrenzen, maar wel van elkaar zijn gescheiden. Hier dient het sanitair wel met elkaar gedeeld te worden gezien deze gemeenschappelijk is.

** Meer informatie over de workshop en de informatieve sessie via onderstaande link


Schrijf in voor 1 maart.
In verband met de organisatie is het fijn dat je je tijdig aanmeldt, en hou er rekening mee dat de plaatsen beperkt zijn. Dit betekent dus dat de eerste ingeschreven zeker meekunnen. Ben je net te laat? Dan wordt je op de reservelijst gezet voor mocht er iemand door overmacht uitvallen, of wordt je op de wachtlijst gezet voor een volgende editie.

Als je het inschrijvingsformulier invult, ontvang je een mail met extra informatie en de vermelding van het te betalen bedrag om deel te nemen aan het weekend. Inschrijving + betaling voor 1 maart 2024. Inschrijving is pas definitief en geldig na voorafgaandelijke en tijdige betaling via overschrijving.

Na definitieve inschrijving en betaling ontvang je een bevestigingsbrief met praktische details. De laatste richtlijnen ontvang je enkele weken voor het weekend.

 

INSCHRIJVEN VOOR HET ZEBRAZ WEEKEND IS NIET MEER MOGELIJK DOOR HET BEREIKEN VAN ONS MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS

Praktische informatie:

 

 

 • Deelnemers kunnen zelfstandig ter plaatse raken en terug huiswaarts keren of hiervoor op hulp van derden rekenen. De verplaatsing naar en van Middelpunt gebeurt dus met eigen vervoer of maak afspraken om eventueel samen te rijden.

 

 • Wie deelneemt is zelfredzaam wat betreft zijn eigen persoonlijke verzorging, of kunnen hiervoor op hulp rekenen van hun partner of mantelzorger. Indien gewenst kunnen de deelnemers ook zelf thuisverplegingsdienst regelen die aan het hotel verbonden is. Hiervoor kan Zebrapad een aanvraagformulier bezorgen. Als aanvrager dien je dit zelf te regelen.

 

 • Alle kamers zijn rolstoelvriendelijk en hebben verstelbare bedden. De beide kamertypes beschikken over een badkamer met inrijdouche en onderrijdbare wastafel.

 

 • Zebrapad VZW is niet verantwoordelijk voor de kamerverdeling. Wie wenst een kamer te delen met een andere lotgenoot dient dit zelf te regelen. Je kan hiervoor steeds een oproep voor doen op onze Facebookgroep The Dazzle.

 

 • Bij het delen van een twin-kamer is er meestal de mogelijkheid om de één-persoonsbedden los van elkaar te zetten. Indien dit zo gewenst is, dien je dit uitdrukkelijk te vermelden bij inschrijving.

 

 • Wie bij wijze van uitzondering een familiekamer wenst te delen met 3 of 4 personen, gelieve ons te contacteren via leden@zebrapadvzw.be voor de prijsindicatie hiervan. Een familiekamer is een kamer tot max. 4 personen (2 x 2 personen).

 

 • Opgeleide en geattesteerde assistentiehonden zijn toegelaten op vertoon van een geldig paspoort.

 

 • Het hotel voorziet een aantal hulpmiddelen dat je kan gebruiken. Deze kunnen aangevraagd worden bij de inschrijving. Deze middelen zijn soms beperkt in aantal, en zullen worden toegewezen in volgorde van inschrijving.

 

 • In de kamers is er een extra kussen voorzien, zodat wie dit wenst dit niet extra moet meebrengen van thuis.

 

 • Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen, allergieën en intoleranties. Deze dienen dan ook uitdrukkelijk vermeld te worden. Het bestaande menu van het hotel wordt hier op aangepast in de mate van het haalbare. Persoonlijke voorkeur van menukeuze is niet mogelijk.

 

 • We verwachten jullie op zaterdag 6 april 2024 om 14u in de grote zaal van hotel Middelpunt om bij een drankje alvast kennis te maken.

 

 • We ronden het weekend af op zondag 7 april 2024 rond 16u na het nemen van een groepsfoto.

 

 • Als je ingeschreven bent, verwachten we dan ook dat je komt. Jouw inschrijving kan enkel in geval van overmacht, gestaafd met een geldig attest, worden geannuleerd tot 1 maart 2024. Anders ben je helaas je inschrijvingsgeld kwijt.

 

 • Wanneer je ingeschreven bent waarbij je een familiekamer deelt met een andere persoon, kan de deelnameprijs stijgen wanneer de andere persoon annuleert. Dit doordat een overnachting voor één persoon alleen kan op basis van een twin-kamer. Wanneer je met meerdere personen een familiekamer deelt, en er wordt geannuleerd door één of meerdere personen kan de deelnameprijs ook verhogen door een andere verdeling van een kamerprijs.

 

 • Deelname aan het Zebraz weekend is op eigen risico, waarbij de verzekering van de vereniging niet aangesproken kan worden.

Wij hebben er alvast zin in. We zien je inschrijving graag tegemoet!

 

 

De inschrijvingen werden afgesloten na het bereiken van ons maximum aantal deelnemers!