We bieden de lotgenoten en hun familie een oversteekplaats…

 

We geven lotgenoten de mogelijkheid om samen te laten komen op regionale contactdagen.

Op deze manier toegankelijke manier willen we lotgenoten verenigen, en dit ook met een lage drempel om de oversteek te maken.

Ook partners zijn welkom hier om een babbeltje te maken! Hier kunnen dingen aan bod komen die in groep kunnen besproken of gevraagd worden, maar biedt ook de mogelijkheid om gewoon eens nader kennis te maken, dan alleen het online gedeelte.

Dit om het feit om tegemoet te komen aan de lotgenoten die geen verre afstanden meer kunnen overbruggen of geen vervoer hebben voor ergens naartoe te komen. Ook aan de lotgenoten die maar korte momenten hiervoor de tijd hebben omwille van gezondheidsredenen wordt op deze manier gedacht.

Deze dagen wordt gespreid over verschillende locaties verspreid over de West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Hier kunnen ook verschillende zaken aangekaart worden, en kunnen ook partners en kinderen elkaar leren kennen.

Toekomstgericht is het de bedoeling om jaarlijks ook een lotgenoten- en familiedag te organiseren.

 

 

 

De eerste meetings  voor ‘ZEBRAZ MEETZ ZEBRAZ’ worden nu reeds gepland in het najaar 2019, met als eerste de regio West-Vlaanderen. NADERE INFO volgt…