Online ontmoetingsmomenten voor lotgenoten met EDS of HSD

Naast de Zebraz Meetz Zebraz Meetingz georganiseerd doorheen de provincies waarbij lotgenoten met EDS en HSD, én partners/ mantelzorgers… een oversteekplaats vinden, biedt de vereniging virtuele bijeenkomsten aan. Ook bij deze virtuele ontmoetingen treffen lotgenoten elkaar waarbij men begrip, steun en herkenning vindt, omdat men in een vergelijkbare situatie is terecht gekomen. Er is tijd en ruimte om met elkaar te babbelen, tips uit te wisselen en vragen te stellen.

De bijeenkomsten worden geleid door (verschillende) medewerkers van de organisatie.

We hopen dat deze virtuele bijeenkomsten ons in staat zullen stellen dichter bij iedereen te zijn, ondanks de geografische afstand, en dat dit concept er ook voor zorgt dat de meest kwetsbaren kunnen deelnemen. Personen die kampen met verplaatsingsmoeilijkheden wordt ook op deze manier een oversteekplaats aangeboden.

Op deze pagina kan u telkens de geplande bijeenkomsten terugvinden en kan u zich inschrijven via een formulier.


Onze online meetingz zijn bestemd voor leden van Zebrapad.
Meer info over het lidmaatschap, de voordelen die eraan verbonden zijn en inschrijven via https://www.zebrapadvzw.be/word-lid/

 

Om deel te nemen moet u zich vooraf registreren.  We vragen we om tijdig uw deelname te bevestigen door het versturen van het onderstaande inschrijvingsformulier. Dit om een zicht te hebben op het aantal deelnemers, omwille van organisatorische en praktische redenen.

Inschrijven kan steeds tot 2 dagen VOOR de meeting.

 

Per online meeting stellen we een gelimiteerd aantal deelnemers voor. Indien er reeds te veel deelnemers zich hebben aangemeld, wordt u door ons hiervan op de hoogte gesteld per mail. Mogelijk wordt er een tweede georganiseerd op basis van onze beschikbaarheid en onze gezondheidstoestand.

 Sommige bijeenkomsten zijn gericht op een specifiek thema, bij andere geven we de voorkeur aan vrije uitwisselingen.

 

DATA + INSCHRIJVEN

MAANDAG 13 JULI 2024 – Online Praatcafé

 

Online meeting via ZOOM

Van 14u tot 16u

 


Zoom Video Communications
is een  platform waar  videoconferenties, online-vergaderingen, chatsessies en mobiele samenwerkingen georganiseerd worden. U kan ZOOM gebruiken op uw computer, laptop, tablet of GSM.

U kan zich hiervoor gratis registreren via deze link  https://zoom.us/signup