Onderneem actie en start een fondsenwervende actie ten voordele van Zebrapad VZW

Denk in mogelijkheden

Actie ondernemen, men kan er op tal van manieren uitwerking aan geven… Verzin zelf een leuke, originele actie om zo een steentje bij te dragen aan onze missie. Alles start bij een idee en de gedrevenheid om iets te organiseren ten voordele van Zebrapad VZW. Dit kan als persoon, als team of in naam van een onderneming…

 

Denk je er aan om een feest te geven ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of pensioen… waarbij het jou niet om de cadeaus gaat? Lees dan verder voor meer info over de fiscale voordelen als je het fijn zou vinden dat je genodigden een gift doen ten voordele van Zebrapad VZW.

 

Je weet wat je wil organiseren en je wilt er graag invliegen, maar vraagt je af hoe je dit het best kan aanpakken en welke ondersteuning je van Zebrapad VZW kan verwachten? Een medewerker helpt je graag verder op pad…

Laat van je horen

Wat je ook gaat doen, zorg steeds dat jouw actie aangemeld wordt. Stel ons voorafgaand van je (verkoop-)actie, activiteit of evenement op de hoogte door deze aan te melden via het daartoe bestemde formulier. Beschrijf hierbij beknopt wat en wanneer je iets van plan bent. Vertel ons meer over het idee van je project, zodat een van onze medewerkers je terug kan contacteren om te bekijken op welke manier we jouw actie kracht kunnen bijzetten. Wij helpen je graag met praktische en administratieve tips & tricks.

 

Indien je een blog, eigen website, Facebookpagina of Instagramaccount hebt die eventueel hiermee verband houdt, vergeet deze link dan zeker niet te vermelden.

Per e-mail ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Indien gewenst kunnen we je eventueel verder telefonisch contacteren of een video call organiseren om jouw vragen gericht te beantwoorden.

 

Wij zorgen voor de link

Als vzw stellen we een aantal basisprincipes voorop waarmee de organisator van een inzamelingsactie ten voordele van Zebrapad VZW in overeenstemming kan handelen. Als teken van verbinding stellen we een attest op om jouw actie officieel te erkennen bij registratie.

 

Wij helpen je met graagte met het bekendmaken van je geregistreerde actie, en zetten deze in de kijker op onze website en socials die officieel wordt gecommuniceerd als ten voordele van Zebrapad VZW. Elke geregistreerde actie krijgt op de website van Zebrapad VZW een unieke webpagina. Dit is handig om naar te kunnen verwijzen als je promotie maakt voor uw actie, activiteit of evenement.

 

Om misbruik van verworven middelen te voorkomen, waarbij de naam vereniging gebruikt wordt, geven wij enkel bekendheid aan gekende en aldus geregistreerde acties. Wil je flyers en/of posters maken ter promotie van je actie? Daarvoor kan je het daartoe bestemde logo downloaden via de e-mail die je ontvangt als je actie wordt geregistreerd.

 

Eens je actie volledig is opgestart is het aan jou! Inspireer en motiveer anderen om jouw actie te steunen en verzamel zo centjes ten voordele van Zebrapad VZW.

Onderneem actie

Plan je actie en ga van start!  We wensen je veel succes met je inzamelingsactie en volgen de evolutie hiervan met graagte op.

 

Om een succesvolle sponsoractie te organiseren, is het belangrijk jouw actie zo goed mogelijk te promoten. Zebrapad VZW neemt hierbij indien gewenst een ondersteunende rol in aan, en helpt je graag verder met tips en advies. Spreek op verschillende manieren je familie, vrienden, collega’s… en ga eventueel ook op zoek naar geschikte partners om je actie te ondersteunen.

 

Jouw sympathisanten of supporters kunnen jouw actie ook steunen met een directe gift ten gunste van Zebrapad op ons rekeningnummer met de vermelding van ‘Gift + naam van de actie’. Een vrije gift is fiscaal aftrekbaar vanaf een bedrag van 40 euro per jaar.

 

Indien je evenement of activiteit ten voordele van Zebrapad VZW organiseert kan de vereniging u hiervoor promomateriaal aanbieden om aan de actie en de vereniging extra zichtbaarheid te geven. Voor je project kan je bij ons folders en flyers verkrijgen.  Promomaterialen zijn in bruikleen en moeten op voorhand worden aangevraagd. We stellen ook t-shirts voor uw medewerkers in verschillende maten ter beschikking.

Schenk je opbrengst aan Zebrapad VZW

Misschien beschik je over leuk ondersteunend beeldmateriaal die na de afronding van de actie  mag gepubliceerd worden die op zich terug inspiratie brengt voor andere initiatiefnemers om iets gelijkaardigs te organiseren.

Na afloop van je inzamelingsactie kan het verzamelde bedrag op het Zebrapad VZW rekeningnummer IBAN BE75 9731 8820 1151 gedoneerd worden. Vermeld in de mededeling opbrengst en de naam van jouw project, zodat wij deze centjes kunnen toewijzen aan jouw actie. Na ontvangst van je donatie, ontvang je per e-mail een ontvangstbewijs.

Indien je het opgehaald bedrag ook persoonlijk wilt overhandigen kan dat op een in overleg te bepalen datum en tijdstip.

Daarnaast vinden we transparantie heel belangrijk. We verzekeren dat je financiële bijdrage goed terecht komt bij Zebrapad VZW. Jouw garantie? Onze vzw is een goed doel dat door de overheid gecontroleerd wordt, en de erkenning heeft gekregen omwille dat de verworven middelen correct aangewend worden.

Misschien heb je de smaak van het ondernemen ten gunste van het goede doel te pakken, en borrel je alweer van goede ideeën… Ga in dit geval terug naar de eerste stap, en we hernemen het voorgaande.