FACEBOOKGROEP  ‘THE DAZZLE’ voor EDS en HSD

Zebrapad vzw groepeert de medische zebra’s online…

Meld je aan via de Fb-groep Zebrapad vzw - The Dazzle

Zebrapad wil bepaalde doelstellingen bereiken voor lotgenoten én met lotgenoten.

Daarom willen wij ons hiervoor inzetten dat er een groep van medische zebra’s kan gevormd worden!

Door de beperkte mogelijkheden en het sociale isolement zoeken heel wat lotgenoten online contact! Daarom is het de meest logische benadering om ons hiervoor ook via Facebook te engageren om EDS- en HSD-patiënten ergens een ruimte te bieden om een tot een groep te komen, waarbij iedereen van tel is…

Bij deze groep kunnen ook ouders van kinderen met EDS of HSD zich aanmelden!

 

THE DAZZLE heeft vooral de bedoeling om samen met lotgenoten te werken aan de toekomst…

 

Geen eenvoudige opdracht… Maar de meeste ervaringen, advies, aanraders, gedachtegangen, ideeën, voorstellen … zijn te vinden bij diegenen met de grootste ervaringsdeskundigen op dat gebied, de patiënt zelf!

 

Daarom stelt Zebrapad vzw zich hiervoor open om transparantie te bieden aan lotgenoten binnen onze werking. We bieden een luisterend oor aan waar jullie stem ook van belang kan zijn. Waar we samen met jullie kunnen ‘werken’ om dingen van een aangepaste aanpak te voorzien.

Waarbij Zebrapad vzw probeert voor jullie een steun te zijn, maar waar wij op jullie steun rekenen MAAR ook waar lotgenoten op elkaars steun mogen rekenen!

 

THE DAZZLE => ZORGT VOOR ONDERSTEUNING!

 

Een aangepaste aanpak zorgt ervoor dat er nood is aan mensen die doelgericht willen meedenken om projecten uit te bouwen, om meer te kunnen bereiken toekomstgericht. Elk individu met een inbreng, hoe klein die ook is, is hierin welkom. Dit omdat wij het belangrijk vinden dat er ‘gehoor’ wordt gegeven naar dingen die aangebracht worden of problemen die zich stellen. Het is van een nog groter belang te weten dat we er niet alleen voor staan als patiënt…

 

THE DAZZLE = ZEBRA    EM- POWER -MENT