-> Verander je profielfoto op je sociale media

 

-> Gebruik onze infosjablonen op jullie sociale media 

 

-> Verander je profielfoto op je sociale media

 

Op weg naar meer (h)erkenning kunnen jullie ook gebruik maken van onze profielkader om op je sociale media kanalen te gebruiken.

Voeg de kader #samenoponzestrepen toe aan je profielfoto op sociale media om het bewustzijn te vergroten en je vrienden en familie aan te moedigen meer te weten te komen over EDS en HSD!

 

Aangezien Facebook sinds 2021 niet meer toelaat dat er profielkaders upgeload kunnen worden, moeten we dit via een omweg aanpakken. Twibbonize kan gebruikt worden als platform om uw frame te creëren, en het is gratis te gebruiken.

 

  1. Maak of zoek een foto van jezelf. TIP: maak een foto waarbij je hoofd mooi in het midden van de foto is gesitueerd voor het beste resultaat.
  2. Ga naar naar het Twibbonize platform via deze link:  https://twb.nz/zebrapad
  3. Klik op “Foto kiezen” – Van daaruit kunt u uw foto uploaden vanaf uw cameramap op uw smartphone of een map op uw computer.
  4. Klik op ‘Downloaden’ en download vervolgens de ingelijste afbeelding voor uw sociale mediakanalen. Je zou de foto in een map van je afbeeldingen op je smartphone moeten vinden of in welke map op je computer je het ook hebt opgeslagen, klaar om te uploaden als je nieuwe profielfoto!
  5. Laad je foto op als nieuwe profielfoto op Facebook.

-> Gebruik onze sjablonen op jullie sociale media kanalen met informatie over EDS en HSD

Sociale mediasjablonen over de Ehlers-Danlos Syndromen (EDS)

Klik op de afbeelding om deze op te slaan, en te delen op je sociale media.

Sociale mediasjablonen over hypermobiliteitsspectrumaandoeningen (HSD)

Klik op de afbeelding om deze op te slaan, en te delen op je sociale media.

Zebrapad VZW werkte folders en flyers uit om meer mensen te bereiken en te informeren met doelgerichte info. Deze documenten kunnen gedeeld worden met mensen die hier nood aan hebben, of zich interesseren wat de aandoeningen inhouden.

We vinden het belangrijk om patiënten een stem te geven en hun het woord te laten.

 

Met het delen van ervaringsverhalen en getuigenissen van lotgenoten willen we personen die in een vergelijkbare situatie terecht zijn gekomen moed geven en herkenning bieden. We willen lotgenoten hierbij aanmoedigen om de kracht te vinden hun verhaal onder de aandacht te brengen en te delen met de buitenwereld. Door je verhaal te vertellen heb je ook nog anderen mee om informatie te verkrijgen over EDS en HSD.

 

Heb je zelf ook een getuigenis die je wil delen? Denk je dat jouw levensverhaal anderen kan helpen? Wil jij als lotgenoot een boodschap meegeven aan andere lotgenoten die betekenisvol kan zijn? Vertel het ons en alle andere HSD- en EDS-patiënten.

 

Neem contact op met via info@zebrapadvzw.be voor verdere afspraken en help met jouw verhaal een lotgenoot, en help mee aan meer bewustwording over het leven met de aandoening.

 

Meer info over het delen van jouw getuigenis of ervaringsverhaal via https://www.zebrapadvzw.be/deel-jouw-getuigenis-of-ervaringsverhaal/